Zero - Сет држачи за елемент

Име Zero - Сет држачи за елемент
финиш Црн
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал
опис • Високоотпорен држач за елемент • Сите потребни додатоци за монтирање се вклучени • Подесување без алат • Носивост:100кг Материјал: замак, црна боја
Шифра Опис Цена
92882 Zero - сет држачи за елемент - ЦРН 2425 ден. по ком.