Zero - држач за профил

Име Zero - држач за профил
финиш Црн
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал
опис • Држач за прицврстување на профилот за ѕид • • Едноставна монтажа со само две завртки • Материјал: замак, црна боја • Сите потребни додатоци за монтирање се вклучени
Шифра Опис Цена
92878 Zero држач - ЦРНА 295 ден. по ком.